Flyttevask

Romerike Vinduspuss har mange oppdrag i forbindelse med kjøp og salg av bolig, og ofte får vi spørsmål om vi kjenner noen som kan utføre flyttevasken også, slik at boligen er ren og pen når den nye eieren overtar. Svaret på det er enkelt – ja, vi tilbyr også flyttevask som en del av vårt tjenestetilbud.

Vi i Romerike Vinduspuss har mange års erfaring fra renholdsbransjen generelt, og flyttevask er en tjeneste vi ofte har utført og er godt kjent med.

Hva gjør vi?

Generelt i alle rom utføres det vask av tak, vegger og andre overflater, enten tørt, fuktig eller vått, helt avhengig av hva flaten(e) tåler av behandling. Videre vil alle gulvflater vaskes og eventuelle tepper støvsuges. Vinduer pusses både innvendig og utvendig, skap og hyller vaskes på alle tilgjengelige flater (eventuelt trekkes frem hvis mulig), dører vaskes på dørblad og karmer, alle lister, lysbrytere og stikkontakter vaskes og tørkes av. Peis og vedovn tømmes etter avtale, alle lufteventiler støvsuges i den grad de er tilgjengelige.

På kjøkkenet rengjøres alle kjøkkeninnredninger både utvendig og innvendig, og alle glatte overflater og fliser som tåler det desinfiseres med damp ved cirka 170°C. Vask av hvitevarer, kjøkkenventilatorfilter, oppvaskmaskin, komfyr og ovn etter avtale.

Baderom rengjøres ovenfra og ned, speil og andre blanke overflater vaskes og desinfiseres med damp ved cirka 170°C i den grad det er mulig. Dette gjelder også dusjkabinett, badekar og toalett(er) og annet sanitærutstyr. Sluk rengjøres og desinfiseres i den grad det er mulig og de er tilgjengelige. Skap og hyller vaskes både innvendig og utvendig.

Rå kjeller(e) og loftsrom feies og støvsuges, eventuelt tørr- / våtmoppes der dette er mulig.

Utvendig rengjøring eller rengjøring av terrasse, garasje og boder utføres etter avtale.

Se gjerne vår side om husvask for mer informasjon om dette, eller ta gjerne kontakt for en uforpliktende samtale / pristilbud vedrørende flyttevask.

PS: Merk at dette kun gjelder tom bolig

Be om uforpliktende befaring og pristilbud i dag!