Om Romerike Vinduspuss

Romerike Vinduspuss er en liten familiebedrift drevet av Dan Åsen Hansen og Ann-Yzette Forup Hansen.

Vi pusser stort sett alle typer vinduer og glassflater, både utvendig og innvendig, for både private,  bedrifter og det offentlige. I tillegg utfører vi noen andre tjenester også. Dem kan du lese mer om her.

      

Litt om oss

Siden Dan begynte som vinduspusser hos Renholdsservice AS i Elverum helt tilbake i 1988, har han vært inn og ut av renholdsbransjen med godt over ti års sammenlagt erfaring. Både som vikar, ansatt, leder og som selvstendig næringsdrivende. Han har bred erfaring innen de fleste områder innen renhold, være seg vedlikehold av gulv (skuring/boning), alle typer renhold av alt fra private hjem til bedrifter (daglig/periodisk renhold), og ikke minst vinduspuss.

Dan har også kompetansebevis for personløfter (lift), klasse A, B og C, så det er ingen begrensninger i forhold til høyde.

Ann-Yzette har også lang og variert fartstid innen renholdsbransjen, både som ansatt og på ledernivå, og hun mestrer de fleste nyansene av faget. Dessuten er hun en svært dyktig vinduspusser.

At de nå har valgt å hovedsakelig konsentrere seg om vinduspuss – og ikke være totalleverandør av alle typer renholdtjenester – er simpelthen fordi de tror det er bedre å bli god på noe, fremfor å kunne litt om alt. Dessuten trives de med å jobbe ute – og de liker å pusse vinduer.

Har du et eller flere vinduer du trenger hjelp til å pusse er det bare å ta kontakt for en gratis befaring og et uforpliktende tilbud.