Om Romerike Vinduspuss

Romerike Vinduspuss ble grunnlagt av Dan Åsen Hansen

Siden jeg begynte som vinduspusser hos Renholdsservice AS i Elverum helt tilbake i 1988, har jeg vært inn og ut av renholdsbransjen med godt over ti års sammenlagt erfaring. Både som vikar, ansatt, leder og som selvstendig næringsdrivende. Jeg har bred erfaring innen de fleste områder innen renhold, være seg vedlikehold av gulv (skuring/boning), alle typer renhold av alt fra private hjem til bedrifter (daglig/periodisk renhold), og ikke minst vinduspuss.

At jeg nå har valgt å konsentrere meg om vinduspuss – og ikke være totalleverandør av renholdstjenester – er simpelthen fordi jeg tror det er bedre å bli god på noe, fremfor å kunne litt om alt. Dessuten trives jeg med å jobbe ute – og jeg liker å pusse vinduer.

Jeg pusser alle typer vinduer og glassflater, både utvendig og innvendig, for både private,  bedrifter og det offentlige. Jeg har også kompetansebevis for personløfter (lift), klasse A, B og C, så det er ingen begrensninger i forhold til høyde.

Har du et eller flere vinduer du trenger hjelp til å pusse er det bare å ta kontakt for en gratis befaring og et uforpliktende tilbud.

Med vennlig hilsen Dan Åsen Hansen – Romerike Vinduspuss