Vinduspuss

Romerike Vinduspuss pusser alle typer vinduer, både utvendig og innvendig, og vi gjør alltid vårt ytterste for å levere et best mulig resultat med fokus på høy kvalitet og effektivitet i de jobbene vi utfører.

Som profesjonelle vinduspussere har vi lært oss hvordan de forskjellige vinduene skal behandles og har lang erfaring i å rengjøre selv de mest komplisert plasserte rutene og vet hvilke teknikker og metoder som skal til for å gjøre det. Ved hjelp av enten stige, personløfter eller med vårt svært så effektive rentvannsanlegg kan vi enkelt vaske vinduer i de fleste høyder – helt opp til tolv meter fra bakkeplan(!)

Vi benytter oss av både klassiske teknikker, med forvask og nal, og av miljøvennlige teknikker helt uten kjemikalier. Alt ettersom hva som egner seg best, og ut fra hva som løser oppgavene på mest mulig hensiktsmessig måte for hver enkelt kunde. Videre har vi vinduspussere med kompetansebevis for personløfter (lift), klasse A, B og C, så det er i teorien ingen høyde vi ikke kan arbeide i.

Dessuten er Romerike Vinduspuss en offentlig godkjent renholdsbedrift, slik at kunden kan føle seg trygg på at alt det formelle i forhold til myndighetene er i orden.